Panouri Solare-Sisteme Instalatii solare

 

Avantajele folosirii sistemelor de incalzire cu panouri solare:

Economie: nu mai primesti facturi pentru energie,  soarele este gratis

Autonomie: nu mai esti influentat de cresterile de pret ale surselor de energie conventionale

Ecologic: protejezi mediul inconjurator deoarece instalatiile solare sunt total nepoluante

Independenta energetica: folosesti energia solara inepuizabila si nu mai depinzi de accesul la celelalte surse de energie cum ar fi: gazele naturale, lemne, electricitate etc

Fara costuri de intretinere: instalatia este simpla si sigura in exploatare

Fiabiliatate: sistemele functioneaza ca atare minim 20 de ani indiferent de conditiile atmosferice

Flexibilitate: instalatiile solare pot fi montate in paralel si pot functiona simultan cu un alt sistem de incalzire care foloseste energie conventionala (gaze, lemne, electricitate) acesta din urma va completa numai diferenta de necesar energetic in zilele noroase

Stabilitate:
energia solara poate fi stocata in acumulatoare termice

Poti sa folosesti sistemele cu panouri solare pentru a-ti incalzi apa menajera, pentru preincalzirea agentului termic din calorifere precum si pentru incalzirea piscinelor sau serelor

Panouri solare fotovoltaice sunt cele care spre deosebire de un Panou solar termic transformă energia luminoasă din razele solare direct în energie electrică. Componentele principale ale panoului solar le reprezintă celulele solare sau clasa cea mai eficienta cu tuburi vidate.

Panourile solare se utilizează separat sau legate în baterii pentru alimentarea consumatorilor independenți sau pentru generarea de curent electric ce se livrează în rețeaua publică.

Un panou solar este caracterizat prin parametrii săi electrici cum ar fi tensiunea de mers în gol sau curentul de scurtcircuit.

Pentru a îndeplini condițiile impuse de producerea de energie electrică, celulele solare se vor asambla în panouri solare utilizând diverse materiale.”

ECOMove CT, va ofera: Panouri solare plane, panouri solare cu tuburi vidate, sisteme solare cu circulatie naturala, sisteme solare cu circulatie fortata, radiante, boilere solare, sisteme de automatizare. 

Suntem distribuitor autorizat Ariston in Constanta.

Sisteme solare Ariston Panouri solare Ariston Sisteme solare Brasov Distribuitor Ariston Casa verde Panouri plane Ariston Panouri solare Brasov Panouri cu tuburi vidate Ariston Distribuitor Ariston Brasov Panouri solare distribuitori Distribuitor Ariston Casa verde Panouri plane Ariston Panouri solare Brasov

Sisteme solare cu Panouri plane - Circulatie fortata

KAIROS PREMIUM

Pentru conectare la o centrala termica Ariston Pachet cu sistem solar complet, comandat in totalitate de o centrala termica Ariston. Contine doar cateva elemente usor de instalat, este un sistem solar mixt, dimensionat, asamblat si configurat din fabrica. Permite accesul frontal pentru facilitarea operatiunilor de intretinere. Boilerul este prevazut cu un sistem electronic de protectie impotriva coroziunii, care utilizeaza tehnologia PRO-TECH. Sticla panourilor a fost supusa unor teste care au dovedit rezistenta la grindina.

NOU: Modul solar MACC cu boiler incorporat. Componenta modul solar Kairos MACC:

vezi detalii »

Sisteme solare Ariston Panouri solare Ariston Sisteme solare Brasov Distribuitor Ariston Casa verde Panouri plane Ariston Panouri solare Brasov Panouri cu tuburi vidate Ariston Distribuitor Ariston Brasov Panouri solare distribuitori

Sisteme solare cu Panouri plane - Circulatie naturala
Kairos ThermoSistem solar termic cu circulatie naturala, dezvoltat pentru a garanta disponibilitatea maxima pentru prepararea ACM chiar si la valori reduse ale radiatiei solare. In timpul verii, in absenta totala a utilizarii energiei pentru prepararea ACM, sistemului este proiectat pentru a atinge temperaturi moderate de stagnare, reducand astfel solicitarea termica a tuturor componentelor si a glicolului. Elementele de fixare si racordurile rapide permit instalarea rapida si sigura pe acoperisuri plane si inclinate.

vezi detalii»

Sisteme solare Ariston Panouri solare Ariston Sisteme solare Constanta

Sisteme solare cu Panouri cu tuburi vidate

Productia de energie electrica produsa cu panouri fotovoltaice este foarte sigura, exista multe programe soft in baza carora se fac estimari destul de corecte in functie de zona si de puterea instalata, iar cu ajutorul panourilor solare va asigurati necesarul de apa calda la costuri foarte reduse, cu recuperarea investitiei in cativa ani, functie de capacitatea lor si necesarul de consum al respectivei gospodarii.  Ca un exemplu, in zona Dobrogei, daca se instaleaza 2 panouri cu cate 30 tuburi vidate, costuri estimative 3900 lei, asigura necesarul zilnic de apa pentru 3-4 persoane, iar investitia se recupereaza in mai putin de doi ani. Apoi beneficiati de apa calda gratis pe durata de viata a panoului, respectiv minim 25 de ani continuu, fiindca au eficienta pe timp de iarna!

Panouri solare schema_sistem_incalzire_panouri_solare

Panouri solare schema_sistem_incalzire_panouri_solare

SEO